Grote Optocht van Kerkrade

Tsóg Vasteloavends Verain Kirchroa-West

De grote optocht van Kerkrade vindt plaats op carnavalszondag (23 februari 2020). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Tsóg Vasteloavends Verain Kirchroa-West.

Vasteloavendstsóg van d'r Vasteloavends Verain Kirchroa-West deë durchde 5 faare (de Jraat, Spek'hei, Heilust, Kaalhei, d'r Sjtaat) van Kirchroa-Wes trukt.

Route/Omloop

Straten waar de optocht doorheen trekt:Hamstraat - Grachterstraat - Plein - Industriestraat - Akerstraat - Van de Weijerstraat - Sophiastraat - Klein Graverstraat - Ericastraat - Heiveldplein - Begoniastraat - Kampstraat - Akerstraat - Schaesbergerstraat - Piusstraat - Sint Hubertuslaan

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Kerkrade zijn de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 13:11 uur en de grote optocht op carnavalsmaandag (24 februari 2020) om 11:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2019 - 10:38