Grote Optocht Kerkrade

Jroese Tsg

De grote optocht van Kerkrade vindt plaats op carnavalsmaandag (3 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 11:11 uur. Deze grote optocht heet Jroese Tsg.

D optocht van Kerkrade start dit jaar om 11.11 uur !!!

Route/Omloop

De optocht start in de wijk Bleijerheide: Bleijerheiderstraat, Kruisstraat, O.L.Vrouwestraat, Zonstraat, St. Pieterstraat, Toupsbergstraat, Nassaustraat, Koestraat, Niersprinkstraat, Koninginnestraat, Oranjestraat, Hoofdstraat, Markt

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

D'R JROSSE TSG

Het was nog even spannend of de tocht wel door zou gaan, want de mannen van het weer hadden code geel afgegeven. In de nacht van zondag op maandag hoorde ik de wind om het huis heen gieren en vreesde ik toch wel voor dr Tsg. Vanochtend stond echter het zonnetje aan een blauwe hemel. Dit geeft de burger moed, moed,... Lees verder.

Geef een verslag door van deze grote optocht.

Andere optochten

In Kerkrade zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 1 mrt 202513:11 uurKingertsg Kirchroa
Jeugdoptocht van Kerkrade
zo 2 mrt 202513:11 uurTsg Vasteloavends Verain Kirchroa-West
Grote Optocht van Kerkrade

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2024 - 10:22