Jeugdoptocht Kerkrade

Kingertsóg Kirchroa

De jeugdoptocht van Kerkrade vindt plaats op carnavalszaterdag (18 februari 2023). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze jeugdoptocht heet Kingertsóg Kirchroa.

Alle basisscholen van Kerkrade nemen deel aan deze prachtige kleurrijke optocht. Live-carnavalsmuziek wordt verzorgd door de talrijke meelopende muziekgezelschappen die Kerkrade rijk is. Het hoogtepunt vormt der Sjoeël-prins met zijn Raad van Elf, nar en pages, die de optocht sluiten. Er lopen meer dan 2500 carnavalisten mee en d'r Kingertsóg Kirchroa is daarmee de grootste kinderoptocht uit de regio!

  • Optochtcommissie:

Route/Omloop

Opstelling en vertrekpunt: Old-Hickoryplein
Route: Ambachtstraat, Hoofdstraat, O.L. Vrouwestraat, Niersprinkstraat, Koninginnestraat, Oranjestraat, Hoofdstraat, Markt, alwaar defilé en ontbinding

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Kerkrade zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 19 feb 202313:11 uurTsóg Vasteloavends Verain Kirchroa-West
Grote Optocht van Kerkrade
ma 20 feb 202311:11 uurJroeëse Tsóg
Grote Optocht van Kerkrade
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2022 - 13:53