Kleine Optocht van Groenlo

Fakkeloptocht en Paasvuur bij Haak en Hoek

De kleine optocht van Groenlo vindt plaats op zondag 12 april 2020 (1e Paasdag). Deze kleine optocht zal beginnen om 20:15 uur. Deze kleine optocht heet Fakkeloptocht en Paasvuur bij Haak en Hoek.

Fakkeloptocht en Paasvuur bij Haak en Hoek, 1e Paasdag.

Vanaf 19:00 uur kunnen kinderen een fakkel maken onder begeleiding van de vuurvrouwtjes. Kosten 2 euro per kind (incl. ranja)

Programma:
19:00 uur Fakkel maken
20:00 uur Opstellen fakkeldragers en andere pyromanen, alleen onder begeleiding van hun ouders
20:15 uur In optocht naar het Paasvuur Dit is een oud ritueel om de boze geesten te verjagen en een goede oogst te verkrijgen
20:30 uur Alle fakkels inleveren bij Brandmeester Jan Op zijn commando gaat het Paasvuur aan

Daarna bent u van harte welkom in het cafť voor een after-borrel ...

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Groenlo zijn de lampionnenoptocht op maandag 11 november 2019 om 17:30 uur en de optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2019 - 23:39