Optocht Groenlo

Grolse Carnavalsoptocht

De optocht van Groenlo vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Grolse Carnavalsoptocht.

Carnavalsvereniging De Knunnekes nodigt jullie weer van harte uit om mee te doen aan de leukste carnavalsoptocht boven de grote rivieren! We onderscheiden ons van anderen door een hoogwaardige kwaliteit en diversiteit van wagens, loopgroepen en orkesten.

Circa 1111 deelnemers laten de vele bezoekers genieten van een samensmelting van show, humor, theater, muziek, presentjes, snoep en confetti. Samen met de route door de smalle straten van de oude binnenstad, maakt dit onze optocht uniek.

Route/Omloop

Door de smalle straten van de oude binnenstad van Groenlo.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Groenlo is de lampionnenoptocht op zaterdag 11 november 2023 om 17:30 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2023 - 13:09