Optocht van Groenlo

Grolse Carnavalsoptocht 2018

De optocht van Groenlo vindt plaats op carnavalszondag (23 februari 2020). Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Grolse Carnavalsoptocht 2018.

Carnavalsvereniging De Knunnekes nodigt jullie weer van harte uit om mee te doen aan de leukste carnavalsoptocht boven de grote rivieren! We onderscheiden ons van anderen door een hoogwaardige kwaliteit en diversiteit van wagens, loopgroepen en orkesten.

Circa 1111 deelnemers laten de vele bezoekers genieten van een samensmelting van show, humor, theater, muziek, presentjes, snoep en confetti. Samen met de route door de smalle straten van de oude binnenstad, maakt dit onze optocht uniek.

Route/Omloop

Door de smalle straten van de oude binnenstad van Groenlo.

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Groenlo zijn de lampionnenoptocht op maandag 11 november 2019 om 17:30 uur en de kleine optocht op zondag 12 april 2020 om 20:15 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2019 - 23:39