Grote Optocht Aalst (Aalst, BelgiŽ)

Carnavalsstoet

De grote optocht van Aalst (Aalst, BelgiŽ) vindt plaats op carnavalsmaandag (15 februari 2021). Deze grote optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze grote optocht heet Carnavalsstoet.

De Aalsterse carnavalsgroepen nemen niet enkel op carnavalszondag deel aan de stoet, maar op carnavalsmaandag doen ze alles nog eens over. Alle officiŽle carnavalsgroepen nemen ook op maandag aan de stoet deel, met dat verschil dat de groepen niet meer in een vaste volgorde lopen.
Op maandag nemen minder losse groepen ('het peper en zout van de stoet') deel aan de parade.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Aalst (Aalst, BelgiŽ) zijn de grote optocht op zondag 12 april 2020 om 14:00 uur, de grote optocht op carnavalszondag (14 februari 2021) om 13:00 uur en de kleine optocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 15:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2020 - 10:20