Optocht Katwijk aan de Rijn

Hollandse optocht Katwijk aan de Rijn

De optocht van Katwijk aan de Rijn vond plaats op zaterdag 21 augustus 2021. Deze optocht begon om 14:00 uur. Deze optocht heet Hollandse optocht Katwijk aan de Rijn.

In deze optocht zal ruim aandacht besteed worden aan de bevrijding van Nederland ruim 75 jaar geleden. In deze optocht rijden 5 praalwagens mee die elk op zich een thema rondom de Bevrijding van Nederland uitbeelden.

Vind deze optocht ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

Katwijkerbroek - Valkenburgseweg - Asterstraat - Zonnebloemstraat - Tulpstraat - Molentuinweg - Rijnstraat - J. v.d. Perkstraat - Rijnstraat - Turfmarkt - Zeeweg - Julianalaan - Parnassia - Nieuwe Duinweg - Bernhardlaan - Marijkelaan - Julianalaan - Zeeweg - Callaoweg - Commandeurslaan - Wassenaarseweg - Achterweg - Van Egmondstraat - Rijnstraat - J. v.d. Perkstraat​

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere optochten

In Katwijk aan de Rijn zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 22 aug 2020
(AFGELAST)
21:00 uurLampionnenoptocht van Katwijk aan de Rijn
vr 30 aug 202420:00 uurSloepenstoet Katwijk aan den Rijn
Sloepenstoet Katwijk aan den Rijn

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2024 - 11:12