Sloepenstoet Katwijk aan den Rijn

De gondelvaart van Katwijk aan de Rijn vond plaats op vrijdag 26 augustus 2022. Deze gondelvaart begon om 20:00 uur. Deze gondelvaart heet Sloepenstoet Katwijk aan den Rijn.

Route/Omloop

De route zal als volgt zijn: vanaf de Zeeverkenners vertrekken we richting Valkenburg via de Sandtlaanbrug. Op de terugweg zullen we de Oude Rijn inschieten, ter hoogte van de Wilbert zal er nog meer muziek bij komen, wat men vanaf de kant en vanuit uw boot kunt aanschouwen. Op de Overrijn en de Turfmarkt zullen drommen mensen aanwezig zijn om dit bont spektakel voorbij te zien trekken. De stoet ontbindt zich weer bij de Katwijkse Zeeverkenners.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Katwijk aan de Rijn zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 22 aug 202021:00 uurLampionnenoptocht van Katwijk aan de Rijn
za 21 aug 202114:00 uurHollandse optocht Katwijk aan de Rijn
Optocht van Katwijk aan de Rijn

 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2022 - 0:05