Grote Optocht Wijk bij Duurstede

Waikse Optog

De grote optocht van Wijk bij Duurstede vond plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze grote optocht begon om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Waikse Optog.

De Waikse Optog staat bekend om zijn geweldige sfeer, veel publiek en enorme gezelligheid. Overal langs de route staan mensen en vooral bij de jurywagen is het een gezellige boel.
In de Waikse Optog zie je grote wagens (meer als 20 meter), loopgroepen en alles wat daar tussen zit.

Route/Omloop

Opstellen op de Geerweg. Start 13.11 uur over de Remus woonwijk de Geer, naar de 1e korte stop bij het Droomhuis. Vervolgens verder langs het Revius naar de Karolingersweg, Zandweg, sleuteloverhandiging aan onze Prins, vanaf de jurywagen op de Zandweg, Steenstraat, Jacob van Ruysdaelstraat, Gansfortstraat en via de Middelweg Oost, alwaar we van de wagens afgaan, lopen we naar de Leutbunker.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

bedankt
Wij willen jullie even bedanken voor het superfeest wat we hebben mee mogen maken bij jullie in Wijk bij Duurstede .We zijn met z`n drieen bij jullie gekomen om de optocht te zien daar hebben wij van genoten ,aangezien we vroeg bij jullie in het dorp waren en nog wat aan de wandelgingen kwamen we in een heel gezellig winkeltje terecht terecht... Lees verder.

Geef een verslag door van deze grote optocht.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2024 - 0:05