Grote Optocht van Wijk bij Duurstede

Waikse Optog

De grote optocht van Wijk bij Duurstede vindt plaats op carnavalszaterdag (2 maart 2019). Deze grote optocht zal beginnen om 12:41 uur. Deze grote optocht heet Waikse Optog.

De Waikse Optog staat bekend om zijn geweldige sfeer, veel publiek en enorme gezelligheid. Overal langs de route staan mensen en vooral bij de jurywagen is het een gezellige boel.
In de Waikse Optog zie je grote wagens (meer als 20 meter), loopgroepen en alles wat daar tussen zit.

Route/Omloop

Opstellen Geerwegn we over een klein stukje bouwweg de Geer in ter hoogte van de Remus. Na wat bochten komen we uit bij het Revius en gaan we verder op de oude vertrouwde route. Karolingersweg, Zandweg, sleuteloverhandiging aan de Prins vanaf de jurywagen op de Zandweg, Steenstraat, Jacob van Ruysdaelstraat, Gansfortstraat en via de Middelweg Oost, alwaar we van de wagens afgaan, lopen we naar de Leutbunker.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Verslagen

bedankt
Wij willen jullie even bedanken voor het superfeest wat we hebben mee mogen maken bij jullie in Wijk bij Duurstede .We zijn met z`n drieen bij jullie gekomen om de optocht te zien daar hebben wij van genoten ,aangezien we vroeg bij jullie in het dorp waren en nog wat aan de wandelgingen kwamen we in een heel gezellig winkeltje terecht terecht... Lees verder.

Geef een verslag door van deze grote optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2018 - 11:03