Lampionnenoptocht van Cothen

Lampionnenoptocht Pompoenendag Cothen

De lampionnenoptocht van Cothen vond plaats op zaterdag 12 oktober 2019. Deze lampionnenoptocht begon om 19:30 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionnenoptocht Pompoenendag Cothen. Het motto is deze keer: Halloween.

Op zaterdag 13 oktober a.s. kunnen de kinderen (ouders) een pompoen uithollen en er een halloween-lampion van maken voor evt.de optocht 's avonds.
Ook zijn er die dag andere knutselactiviteiten(tegen kostprijs)
adres: fam . Vernooij
Trechtweg 10
3945 PL Cothen

Route/Omloop

Vertrek voor handbalkantine (Kersenakker 29, 3945 EH Cothen)
Kersenakkker - Kromme Stelakker - Grote meent - Nieuwland - Cob Balkplein - Margrietsstraat - Kromme Stelakker - Appelakker - Kroosakker - Handbalveld

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Cothen zijn de verlichte optocht op carnavalsvrijdag (21 februari 2020) om 19:30 uur en de grote optocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 13:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2019 - 0:05