Optocht van Losser

Palmpasenoptocht Losser

De optocht van Losser vindt plaats op zondag 14 april 2019. Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Palmpasenoptocht Losser.

Om 14:00 u. is er een oecumenische viering in de R.K. Maria Geboortekerk aan de Gronausestraat. Daarna gaan de kinderen, onder muzikale begeleiding van de muziekverenigingen Kunst en Strijd en De Tukkers, met hun palmpasenstok een korte ronde door het dorp maken.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Losser zijn de grote optocht op carnavalszaterdag (2 maart 2019) om 13:45 uur en de jeugdoptocht op carnavalsdinsdag (5 maart 2019) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2019 - 11:47