Historische optocht Losser

Brueghelstoet

De historische optocht van Losser vindt plaats op zondag 16 augustus 2020. Deze historische optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze historische optocht heet Brueghelstoet. Het thema is deze keer: Middeleeuwen.

Een optocht als afsluiting van het bruegel waar allerlei mensen zich verkleden alsof ze in de middeleeuwen leven en dan door het dorp lopen

Route/Omloop

www.bruegheliaansfestijn.nl/brueghelstoet

hier vind u een foto van de route

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Losser zijn de optocht op zondag 5 april 2020 om 14:00 uur, de grote optocht op carnavalszaterdag (13 februari 2021) om 13:45 uur en de jeugdoptocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 16:03