Lampionnenoptocht van Alkmaar

Lampionoptocht Alkmaar

De lampionnenoptocht van Alkmaar vindt plaats op vrijdag 5 oktober 2018. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:15 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionoptocht Alkmaar.

Alle kinderen van groep 3 en 4 van de Alkmaarse basisscholen lopen in de binnenstad van Alkmaar met hun lampion door de verlichte binnenstad, begeleid door verschillende muziekkorpsen.

Deze Lampionoptocht vindt altijd plaats op 7 oktober, behalve als 8 oktober op een zondag valt, dan is het op 5 oktober.

Route/Omloop

De route die we lopen;
Start Waagplein - Mient (rechts aanhouden) - Langestraat - Koorstraat - Oudegracht (direct links), rechtdoor blijven lopen – ’Hofstraatbrug’ rechts over - links Oude Gracht, linksaf over de ’Nieuwlandbrug’ -Groot Nieuwland - Laat oversteken - Kapelsteeg in - Verdronkenoord rechtsaf - linksaf over de ’Eenhoornbrug’ - linksaf Verdronkenoord - rechtsaf Hekelstraat in, links naar Fnidsen – ontbinding op het Waagplein. Bij slecht weer gaan we direct de Hofstraat in, stukje Laat en dan de Kapelsteeg in.

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Alkmaar zijn de jeugdoptocht op maandag 8 oktober 2018 om 10:15 uur en de optocht op maandag 8 oktober 2018 om 14:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2018 - 11:45