Lampionnenoptocht Alkmaar

Lampionoptocht Alkmaar

De lampionnenoptocht van Alkmaar vindt plaats op vrijdag 7 oktober 2022. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:15 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionoptocht Alkmaar.

Alle kinderen van groep 3 en 4 van de Alkmaarse basisscholen lopen in de binnenstad van Alkmaar met hun lampion door de verlichte binnenstad, begeleid door verschillende muziekkorpsen.

Deze Lampionoptocht vindt altijd plaats op 7 oktober, behalve als 8 oktober op een zondag valt, dan is het op 5 oktober.

Route/Omloop

Start op het Waagplein - Mient (rechts aanhouden) - Langestraat - Koorstraat - Oudegracht (direct links) - rechtdoor blijven lopen - Hofstraatbrug rechts over - linksaf Oudegracht - linksaf over de Groot Nieuwlandbrug - links-/rechtsaf Groot Nieuwland op - Laat oversteken - Kapelsteeg in - rechtsaf Verdronkenoord - linksaf over de Eenhoornbrug - linksaf Verdronkenoord - rechtsaf Hekelstraat in - linksaf Fnidsen - terug naar het Waagplein.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Alkmaar zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 8 okt 202210:15 uurJeugdoptocht van Alkmaar
za 8 okt 202214:30 uurGrote Middagoptocht 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Optocht van Alkmaar
Sale / Solden 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2021 - 11:26