Optocht van Alkmaar

Grote Middagoptocht 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet

De optocht van Alkmaar vindt plaats op maandag 8 oktober 2018. Deze optocht zal beginnen om 14:30 uur. Deze optocht heet Grote Middagoptocht 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet.

Deze optocht vindt altijd plaats op 8 oktober, behalve als 8 oktober op een zondag valt, dan is het op zaterdag 7 oktober.

Route/Omloop

Sportpark – Koning Willem Alexanderlaan – Pr. Benhardlaan – Kennemerstraatweg – Prinses Julianalaan – Wilhelminalaan –
Kennemerstraatweg – Ritsevoort – Koorstraat – Heul – Zevenhuizen – Geestersingel – Kanaalkade – Gedempte Nieuwesloot –
Marktstraat – Waagplein – Mient – Langestraat – Koorstraat – Laat – Ridderstraat – Zilverstraat – Emmabrug – Nieuwlandersingel
– Blekerskade – over de brug naar de Van Houtenkade – Comansstraat – Pr. Benhardlaan – Koning Willem Alexanderlaan – Sportpark

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Alkmaar zijn de lampionnenoptocht op vrijdag 5 oktober 2018 om 19:15 uur en de jeugdoptocht op maandag 8 oktober 2018 om 10:15 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2018 - 11:58