Verlichte Halfvastenoptocht Kruisland

Waogetjes kijken BC DE BEGIENURS

De verlichte halfvastenoptocht van Kruisland vindt plaats op zaterdag 8 maart 2025. Deze verlichte halfvastenoptocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze verlichte halfvastenoptocht heet Waogetjes kijken BC DE BEGIENURS.

Bc de Begienurs Uit Kruisland organiseert in samenwerking met Party centrum Koch & Metro drive in show op de zaterdag na carnaval: Waogetjes kijken. Op het terrein achter zaal Koch Molenstraat 120 in Kruisland

Er staan weer diverse wagens zowel groot als klein uit diverse dorpen vanuit de gehele regio op het terrein achter party centrum Koch in Kruisland opgesteld om op je gemak vanaf 14:00 uur 's middags deze nog eens te komen bezichtigen en na te borrelen over de carnaval in een gezellig ambiance ondersteund met feestelijke muziek door de Metro drive in Show van Ton Peeters uit Steenbergen!

's Avonds zijn de wagens voorzien van lichtjes zodat ook dan de wagens goed te bezichtigen zijn (stilstaande lichtjesoptocht waar je op je gemak rond kunt lopen) Dit jaar natuurlijk ook weer een prijs uitreiking voor de mooist verlichte wagen, hiervoor kan het bezoekende publiek een juryformulier voor verkrijgen bij de ingang van het terrein, Publiek kan deze voor een symbolisch bedrag aanschaffen en zo kans maken op leuke prijzen die worden verloot onder de deelnemende bezoekende jury leden! Dus u als kijker mag de wagens beoordelen!!

De dag wordt opgeluisterd door diverse dweilbandjes en live artiesten.

We hopen er zeker weer een leuke dag van te maken. Het Buiten terrein is open voor bezoekers vanaf 14:00u 's
middags tot de leste weg is!! De feestzaal ( Koch party centrum ) waar de After party gehouden gaat worden is tot 02:00u open!

Fooienpot is aanwezig en deze opbrengst wordt geheel verdeeld over de aanwezige wagens!

Social media

Videos

Geef een video door van deze verlichte halfvastenoptocht.

Foto's

Op dit moment zijn er nog geen foto's doorgegeven.

Andere optochten

In Kruisland zijn nog 3 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
vr 28 feb 202513:00 uurJeugdoptocht van Kruisland
zo 2 mrt 202513:30 uurOptocht Pompedurp
Optocht van Kruisland
di 4 mrt 202519:00 uurLichtjesoptocht Kruisland
Lampionnenoptocht van Kruisland

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2024 - 22:31