Verlichte Halfvastenoptocht van Kruisland

Waogetjes kijken BC DE BEGIENURS

De verlichte halfvastenoptocht van Kruisland vindt plaats op zaterdag 29 februari 2020. Deze verlichte halfvastenoptocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze verlichte halfvastenoptocht heet Waogetjes kijken BC DE BEGIENURS.

Bc de Begienurs Uit Kruisland Organiseerd voor de 6de maal in samenwerking met Party centrum Koch & Metro drive in show op Zaterdag 9 Maart Waogetjes kijken 2019. Op het terrein achter zaal Koch Molenstraat 120 in Kruisland

Voor de zesde de maal en na het succes van de voor gaande 5 jaren staan er weer diverse wagens zowel groot als klein uit diverse dorpen vanuit de gehele regio op het terrein achter party centrum Koch in Kruisland opgesteld om op je gemak vanaf 2 uur s `middags deze nog eens te komen bezichtigen en na te borrelen over de carnaval in een gezellig ambiance ondersteund met feestelijke muziek door de Metro drive in Show van Ton Peeters uit Steenbergen!

's Avonds zijn de wagens voorzien van lichtjes zodat ook dan de wagens goed te bezichtigen zijn ( stilstaande lichtjesoptocht waar je op je gemak rond kunt lopen ) Dit jaar natuurlijk ook weer een prijs uitreiking voor de mooist verlichte wagen, hiervoor kan het bezoekende publiek een juryformulier voor verkrijgen bij de ingang van het terrein, Publiek kan deze voor een symbolisch bedrag aanschaffen en zo kans maken op leuke prijzen die worden verloot onder de deelnemende bezoekende jury leden! Dus u als kijker mag de wagens bedoordelen!!

Er kunnen nog een paar ploegen zich zelf aanmelden dit kan tot aan 03-03-2019. Ze mogen dan bellen naar 06-20594375 Henk van Loon of mailen naar [email protected] dan sturen wij ze een inschrijfformulier op.

We hebben op dit moment al meer dan 19 aanmeldingen ( 11 grote wagens, 5 middelgrote wagen en 3 wagens uit de lichtoptocht van Standaarbuiten waarvan BC de KIDS de publiekstrekker zal zijn ) en er kunnen er nog wel een paar bij een stuk of 2 dan staat het terrein lekker vol! De dag wordt opgeluisterd door diverse dweilbandjes en live artiesten.

We hopen er zeker weer een leuke dag van te maken. Het Buiten terrein is open voor bezoekers vanaf 14:00u s `middags tot de leste weg is!! De feestzaal ( Koch party centrum ) waar de After party gehouden gaat worden is tot 02:00u open!

Fooienpot is aanwezig en deze opbrengst wordt geheel verdeeld over de aanwezige wagens!

Videos

Geef een video door van deze verlichte halfvastenoptocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Kruisland zijn de jeugdoptocht op carnavalsvrijdag (21 februari 2020) om 13:00 uur, de optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 13:30 uur en de lampionnenoptocht op carnavalsdinsdag (25 februari 2020) om 19:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2019 - 14:27