Optocht Kruisland

Optocht Pompedurp

De optocht van Kruisland vindt plaats op carnavalszondag (14 februari 2021) (Valentijnsdag). Deze optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze optocht heet Optocht Pompedurp. Het motto is deze keer: Hou 'm staonde.

Grote optocht van Pompedurp (Kruisland). Optocht van paren/enkelingen, kleine en grote groepen en kleine, midden en grote wagens!

Route/Omloop

Startpunt is zaal Koch (Molenstraat 120 in Kruisland), vervolgens richting Markt, Langeweg, Wethouder Swagemakersstraat, West-Zandberg en Meester Molstraat (eindpunt).

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Kruisland zijn de jeugdoptocht op carnavalsvrijdag (12 februari 2021) om 13:00 uur, de lampionnenoptocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 19:00 uur en de verlichte halfvastenoptocht op zaterdag 20 februari 2021 om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 16:08