Grote Optocht Herpen

Optocht B˘nneland

De grote optocht van Herpen vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze grote optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze grote optocht heet Optocht B˘nneland.

  • Optochtcommissie:
    • Commissie optocht

Route/Omloop

START - Sint Sebastianusstraat - Rogstraat - Kruisstraat - Burchtstraat - Schoolstraat Aldesteijnstraat - Hendrik van Cuijkstraat - EINDE

Route

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Optocht in zonovergoten B˘nneland
Onder een stralende zon was het weer volop genieten van de B˘nlander Optocht in Herpen. Nieuw was het eerbetoon aan Prins Theo II. Alle deelnemers trokken in een defilÚ aan de Prins, zijn vervolg en het publiek voorbij. Speaker Marcel van Brakel zorgde ervoor dat iedereen nog eens extra enthousiast werd door op een informatieve maar zeker humoristische wijze de deelnemers deelnemers... Lees verder.

Geef een verslag door van deze grote optocht.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2023 - 11:39