Grote Optocht Herpen

Optocht B˘nneland

De grote optocht van Herpen zou plaatsvinden op carnavalszondag (23 februari 2020) om 13:30 uur, maar is AFGELAST. De grote optocht was verplaatst naar maandag 24 februari 2020 om 11:30 uur.

Deze grote optocht heet Optocht B˘nneland.

Route/Omloop

St. Sebastianusstraat - Rogtraat - Kruisstraat - Burchtstraat - Schoolstraat - Kruisstraat

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Optocht in zonovergoten B˘nneland
Onder een stralende zon was het weer volop genieten van de B˘nlander Optocht in Herpen. Nieuw was het eerbetoon aan Prins Theo II. Alle deelnemers trokken in een defilÚ aan de Prins, zijn vervolg en het publiek voorbij. Speaker Marcel van Brakel zorgde ervoor dat iedereen nog eens extra enthousiast werd door op een informatieve maar zeker humoristische wijze de deelnemers deelnemers... Lees verder.

Geef een verslag door van deze grote optocht.

Andere optochten

Een andere optocht in Herpen is de grote optocht op carnavalszondag (24 februari 2020) om 11:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2020 - 17:26