Verlichte optocht van Berghem (Oss)

D Verlichte Optocht

De verlichte optocht van Berghem (Oss) vindt plaats op carnavalszondag (3 maart 2019). Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet D Verlichte Optocht. Het thema is deze keer: Kunst.

Route/Omloop

De optocht start op het Meester Gielenplein en trekt als volgt verder: linksaf de Kapelaan Kitselaarstraat in, op het einde linksaf de Sint Willibrordusstraat in, vervolgen via de Kerkstraat, op de rotonde rechtsaf de Julianastraat in, vervolgen via de Burgemeester Van Erpstraat, rechtsaf de Irenelaan in, vervolgen via de Toxopeusstraat, rechtsaf de zuidelijke baan van de Wilhelminasingel op en aan het einde terug naar het Meester Gielenplein.

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Berghem (Oss) is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (2 maart 2019) om 13:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2018 - 13:43