Jeugdoptocht Berghem (Oss)

Dé Jeugdoptocht Berghem

De jeugdoptocht van Berghem (Oss) vindt plaats op carnavalszaterdag (1 maart 2025). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze jeugdoptocht heet Dé Jeugdoptocht Berghem. Het thema was in 2024: Wetenschap.

Dé Jeugdoptocht
Traditiegetrouw wordt carnaval in Berghem geopend met de Jeugdoptocht om 13:00 uur op zaterdag 10 februari 2024. Het thema dit jaar is “Wetenschap”. Afgelopen jaren hebben bewezen dat de jeugd in het Knollenrijk fantastische creaties heeft laten zien met de jeugdoptocht. Het is met afstand de grootste jeugdoptocht in de wijde omgeving. Vorig jaar trokken zo’n 40 loopgroepen en wagens door het Knollenrijk met wel bijna 500 deelnemers!

De commissie jeugdoptocht zal er in elk geval alles aan doen om de deelnemers na afloop een fantastische middag voor te schotelen waar natuurlijk de prijsuitreiking niet in zal ontbreken.

Met leutvolle groet,
Commissie Jeugdoptocht

Route/Omloop

Route: Opstellen Meester Gielenplein - Start: Wilhelminasingel - Clausstraat - Molenweg - Dr. Ariensstraat - Dr. Poelsstraat - Molenweg - Willibrordusstraat - Sportstraat - Ontbinden op het Meester Gielenplein

Route De Jeugdoptocht

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdoptocht.

Videos

Geef een video door van deze jeugdoptocht.

Andere optochten

In Berghem (Oss) zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 16 nov 202417:30 uurVerlichte Sinterklaas Intocht Berghem
Intocht van Berghem (Oss)
zo 2 mrt 202519:00 uurDé Verlichte Optocht Berghem
Verlichte optocht van Berghem (Oss)

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2024 - 22:29