Lampionnenoptocht van Made

Verbranden Oos Jaas en afsluiten carnaval

De lampionnenoptocht van Made vindt plaats op carnavalsdinsdag (25 februari 2020). Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:30 uur. Deze lampionnenoptocht heet Verbranden Oos Jaas en afsluiten carnaval.

OM 19.30 uur vertrekt de lampionnenoptocht met voorop veldwachter Neukoplambregts gevolgd door de hofkapel de Blaoskaffers, burgemeester G. de Kok, prins, bestuur, raad van elf en de verdere bevolking van Made met lampionnen. De optocht loopt via de marktstraat, nieuwstraat naar Den Deel. op Den Deel wordt carnaval afgesloten door symbolisch Oos Jaas in brand te steken.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Made zijn de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:15 uur en de grote optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 13:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:22