Lampionnenoptocht Made

Verbranden Oos Jaas en afsluiten carnaval

De lampionnenoptocht van Made vindt plaats op carnavalsdinsdag (1 maart 2022). Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:30 uur. Deze lampionnenoptocht heet Verbranden Oos Jaas en afsluiten carnaval.

OM 19.30 uur vertrekt de lampionnenoptocht met voorop veldwachter Neukoplambregts gevolgd door de hofkapel de Blaoskaffers, burgemeester G. de Kok, prins, bestuur, raad van elf en de verdere bevolking van Made met lampionnen. De optocht loopt via de marktstraat, nieuwstraat naar Den Deel. op Den Deel wordt carnaval afgesloten door symbolisch Oos Jaas in brand te steken.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Made zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 26 feb 202214:15 uurJeugdoptocht van Made
zo 27 feb 202213:11 uurDe Mayse optocht
Grote Optocht van Made
Cyber weekend
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2021 - 10:54