Lampionnenoptocht Made

Verbranden Oos Jaas en afsluiten carnaval

De lampionnenoptocht van Made vindt plaats op carnavalsdinsdag (13 februari 2024). Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:30 uur. Deze lampionnenoptocht heet Verbranden Oos Jaas en afsluiten carnaval.

OM 19.30 uur vertrekt de lampionnenoptocht met voorop veldwachter Neukoplambregts gevolgd door de hofkapel de Blaoskaffers, burgemeester G. de Kok, prins, bestuur, raad van elf en de verdere bevolking van Made met lampionnen. De optocht loopt via de marktstraat, nieuwstraat naar Den Deel. op Den Deel wordt carnaval afgesloten door symbolisch Oos Jaas in brand te steken.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Made zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 10 feb 202414:15 uurJeugdoptocht van Made
zo 11 feb 202413:11 uurDe Mayse optocht
Grote Optocht van Made

 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:20