Grote Optocht van Made

De Mayse optocht

De grote optocht van Made vindt plaats op carnavalszondag (23 februari 2020). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet De Mayse optocht.

Route/Omloop

Kerkstraat, Marktstraat, Godfried Schalckenstraat, v/d Houtstraat, Lignestraat, Norbartstraat, Kempstraat, Romboutsstraat, van Gilslaan, Zuideindsestraat, Nieuwstraat en ontbinden ter hoogte van Hotel-Partycentrum ‘t Trefpunt.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Made zijn de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:15 uur en de lampionnenoptocht op carnavalsdinsdag (25 februari 2020) om 19:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:14