Verlichte optocht van Teteringen

Lampkesoptocht Totdenringen

De verlichte optocht van Teteringen vindt plaats op carnavalsmaandag (24 februari 2020). Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet Lampkesoptocht Totdenringen.

Deze vindt plaats op carnavalsmaandagavond, zelfstandige deelname vanaf 14 jaar. Deelnemende volwassenen mogen jongere kinderen mee laten lopen.

Verzamelen: vanaf 18.30 uur, vertrek 19.00.
Prijsuitreiking rond 21.15 uur.

Route/Omloop

Willem-Alexanderplein, Polderzicht, Zandgouw, Steenbergen, Kampakker, St. Josephstraat, Langelaar, Schijfstraat, fietspad By Tater, Hoolstraat en weer terug op Willem-Alexanderplein.

Route

 

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Teteringen is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:45 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:20