Jeugdoptocht Teteringen

Jeugdoptocht Totdenringen

De jeugdoptocht van Teteringen vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 14:45 uur. Deze jeugdoptocht heet Jeugdoptocht Totdenringen. Het motto is deze keer: UT KLINKT ALS UN KLOKSKE.

De Jeugdoptocht van Totdenringen, zonder gemotoriseerde voertuigen (ook voor de begeleiders), vindt plaats op Carnavalszaterdag. Deelnameleeftijd is maximaal 15 jaar. De Optocht door verschillende straten van Totdenringen start om 14:45 uur, direct na de opening van Carnaval. Verzamelen op het Willem Alexanderplein is vanaf 14.30 uur.

  • Motto:
    • UT KLINKT ALS UN KLOKSKE
  • Optochtcommissie:
    • AKV De Sikken

Route/Omloop

Willem-Alexanderplein, Willebrordstraat, Donkerstraat, Langelaar, Schijfstraat, fietspad langs By Tater, Hoolstraat en weer terug op Willem-Alexanderplein.

Route

 

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Teteringen is de verlichte optocht op carnavalsmaandag (12 februari 2024) om 19:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2023 - 11:32