Verlichte optocht Breda

Lichtsloepenparade Breda

De verlichte optocht van Breda vindt plaats op zaterdag 16 september 2023. Deze verlichte optocht zal beginnen om 20:00 uur. Deze verlichte optocht heet Lichtsloepenparade Breda. Elke 3e zaterdag van september vindt deze verlichte optocht plaats.

Verlichte en/of versierde boten varen vanaf Café de Markhoek aan de Marksingel door de singels van Breda naar de Nieuwe Haven. De ene boot heeft een thema en de andere gezellig verlicht. Een jury beoordeelt de boten, maar ook het publiek mag kiezen. Een gezellige familie tocht, dus voor jong en oud. Mooie prijzen, passende muziek. Een super watergebeuren in Breda.

Route/Omloop

Verzamelen op de singel ter hoogte van Café Markhoek.
Afvaart ca. 20.00 uur onder de Wilhelminabrug door. Langs het Chassé veld (Chassésingel) Langs het Valkenberg (Academiesingel) op naar de Nieuwe Haven.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Breda zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
ma 20 feb 202313:11 uurGrote Optocht van Breda
di 21 feb 202313:30 uurBrakkensliert
Jeugdoptocht van Breda

 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2023 - 10:17