Grote Optocht van Boxtel

Grote Indentrek Boxtel

De grote optocht van Boxtel vindt plaats op carnavalszondag (23 februari 2020). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Grote Indentrek Boxtel.

Grote Indentrek op carnavalszondag

Kleine Indentrek (Jeugdoptocht) op carnavalszaterdag

Route/Omloop

Rechterstraat - Rozemarijnstraat - Markt - Clarissenstraat - Bosscheweg - Mgr.Wilmerstraat - Baroniestraat -Prins Bernardstraat-Breukelsplein - Breukelsestraat - Stationsstraat - Rechterstraat - Markt

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Boxtel zijn de lampionnenoptocht op vrijdag 1 november 2019 om 19:00 uur, de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:11 uur en de optocht op zondag 7 juni 2020 om 15:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2019 - 16:46