Lampionnenoptocht Boxtel

De lampionnenoptocht van Boxtel vindt plaats op vrijdag 4 november 2022. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:00 uur.

Deze optocht wordt altijd de eerste vrijdag na 31 oktober worden gehouden.

De deelnemende kinderen tot 12 jaar worden verzocht om 18.30 uur te verzamelen bij de Geitenwei, zodat ze om klokslag 19.00 uur kunnen vertrekken, voor hun rondje door de wijk Selissen. Dit onder begeleiding van ouders ondersteuning van de vrijwilligers van de Geitenwei, en medewerkers Oranjestraat.

De tocht zal tevens worden voorzien van een muzikaal tintje en bij terugkomst van de deelnemende kinderen, op de geitenwei, wacht hun een traktatie in de vorm van een mandarijntje en kop warme chocolademelk.

Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Boxtel zijn nog 3 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 26 feb 202214:11 uurKleine Indentrek (Jeugdoptocht) Boxtel
Jeugdoptocht van Boxtel
zo 27 feb 202213:11 uurGrote Indentrek Boxtel
Grote Optocht van Boxtel
zo 12 jun 202215:00 uurHeilig Bloedprocessie in Boxtel
Heilig Bloedprocessie in Boxtel
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2021 - 19:40