Historische optocht Hapert

Historische Optocht Boerenmert Hapert

De historische optocht van Hapert vindt plaats op zondag 17 september 2023. Deze historische optocht zal beginnen om 10:00 uur. Deze historische optocht heet Historische Optocht Boerenmert Hapert. Elke 3e zondag van september vindt deze historische optocht plaats.

Een stuk Kempische geschiedenis trekt aan U voorbij. Zeer grote verscheidenheid aan taferelen trekt over het parcours en geven U een beeld van de Kempen en zijn bewoners van pakweg 100 jaar geleden. In totaal zal de stoet zo’n 35 verschillende taferelen herbergen.

Route/Omloop

Vertrek optocht onder aanvoering van Kunst Adelt vanaf “den Tref”. Route via de van de Elsenstraat, van Gerwenstraat, Merelstraat, Molenstraat, Kerkstraat, over de Markt en daarna via Kerkstraat terug naar de Alexanderhof.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze historische optocht.

Videos

Geef een video door van deze historische optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Hapert zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 19 feb 202314:11 uurOptocht van Hapert
ma 20 feb 202313:00 uurKempenoptocht
Grote Optocht van Hapert

 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2023 - 9:53