Grote Optocht Halsteren

Alterse Braobanse Wal Optocht

De grote optocht van Halsteren vindt plaats op carnavalszondag (27 februari 2022). Deze grote optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze grote optocht heet Alterse Braobanse Wal Optocht.

Op sondag mee d'n Vastelaoved trekt d'n Optocht wir deur Altere. Net as verleje kere zijn 'r wir veul schone deelnemers te zien die sewijle van 'n gaef end weg komme. Wel van heel de Braobanse Wal. Daorom emme d' n Optocht vortaon ok de Braobanse Wal Optocht genoemd.

Al 't schone van d'n Braobanse Wal kunde op Altere t'rug vinne.
Die grote Vastelaovedgerijkes van hier en de kontreie zijn verrčkes schoon. De meziekskes en kleinere bouwers, groepe, paore en enkelienge zijn 't cement van d'n Optocht. Zeker die jonge kullekes die mee school of ouwers aon d'n Optocht meedoen zijn 'n genot om te bekijke.

W' ebbe al 'n zonneke besteld vor tijdes d'Optocht.

Ŕ ge mar leut et!

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Halsteren is de lampionnenoptocht op donderdag 11 november 2021 om 18:44 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:39