Jeugdoptocht Velden

De jeugdoptocht van Velden vond plaats op maandag 30 januari 2023. Deze jeugdoptocht begon om 10:00 uur.

Gekke Maondaag Velde. Jaarlijks is er op de laatste maandag van Januari de Gekke Maondaag viering. Vanuit de oorsprong een protest van de jonge boeren tegen de Gilde Feesten, die een week eerder gevierd worden door de getrouwde mannen, boven de 30.

Tijdens de Gekke Maondaag is er jaarlijks ook een kinderoptocht in samenwerking met de basisschool. Deze trekt de zelfde route als de grote optocht alleen dan om 10:00 uur.

Kom gezellig Gekke Maondaag viere op Maondaag 30 januari

Route/Omloop

Gezamenlijk vertrek vanaf school, route vanaf Markt, Schoolstraat, Kloosterstraat, Markt, Dorpsstraat, Wilhelminastraat, Scholtisstraat, Markt. Vervolgens trekt de stoet gezamenlijk terug naar de School. Daar eindigd de optocht voor de kinderen.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Velden is de optocht op maandag 30 januari 2023 om 13:49 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2023 - 0:05