Folkloristische optocht Meijel

OLS 2023 in Meijel

De folkloristische optocht van Meijel vond plaats op zondag 3 juli 2022. Deze folkloristische optocht begon om 13:30 uur. Deze folkloristische optocht heet OLS 2023 in Meijel.

Sinds jaar en dag wordt er door Nederlands en Belgisch Limburg samen het OLS gevierd: het Oud Limburgs Schuttersfeest. Dit schuttersfeest bestaat uit een reeks van activiteiten met als hoogtepunt natuurlijk de schietwedstrijden tussen de verschillende Limburgse schuttersverenigingen.

2024 Kinjer-OLS in Nederweert
2023 Kinjer-OLS in Born
2022 Kinjer-OLS in Meijel

2024 OLS in Nederweert
2023 OLS in Born
2022 OLS in Meijel

Vind deze folkloristische optocht ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

De optocht begint op de Heldensedijk waar we meteen de bebouwde kom in trekken. Daarna gaan we direct rechts de Heufkesweg in, de hele Zonnedauw af tot aan de Kurversweg. Via de Kurversweg komen we bij De Heere van Meijel en gaan we richting de Sint Nicolaas parochie. Dan komen samen op het Raadhuisplein. Hierna maken we ons op voor het Defilé op het Alexanderplein. Vervolgens gaan we verder via de Schoolstraat, Steegstraat en de Kapelkesweg en komen langs Zorgcentrum Sint Jozef. De Paast leidt ons naar de bekende boog die op het feestterrein staat.

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere optochten

In Meijel zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
di 28 jun 202210:00 uurKinjer-OLS 2023 in Meijel
Jeugdoptocht van Meijel
zo 2 mrt 202513:30 uurOptocht van Meijel

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 12:07