Optocht Kinjer OLS 2024

De jeugdoptocht van Doenrade vindt plaats op donderdag 27 juni 2024. Deze jeugdoptocht zal beginnen om 10:30 uur. Deze jeugdoptocht heet Optocht Kinjer OLS 2024.

De historische schutterijen uit Belgisch en Nederlands Limburg vieren elk jaar op 7 juli hun hoogtijdHet Oud Limburgs Schuttersfeest, dat dit jaar plaatsvind in de gemeente Beekdaelen.

Sinds vele jaren bestaat er ook een jeugdversie van dit OLS waarin kinderen van een groot aantal in beide Limburgen het schuttersspel van de volwassenen nabootsen. Ze hebben zelf weken gewerkt aan het maken van uniformenhet oefenen van exercitie en muziek, om zo goed mogelijk voor de dag te komen.
Dit KinjerOLS wordt gehouden op donderdag 27 juni en bestaat uit een optocht metd aarna spannende wedstrijden enen gezellige feestmiddag voor kinderen en volwassenen. Dit alles vindt plaats op en rond het feestterrein in Doenrade. U ben t van harte welkom

voor meer informatie : www.ols2024.eu

Route/Omloop

Vanaf het feestterrein door de straten van het dorp Doenrade en terug. Voor parkeren: volg de aanwijzingsborden

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze jeugdoptocht.

Foto's

Op dit moment zijn er nog geen foto's doorgegeven.

Andere optochten

In Doenrade zijn nog 3 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 7 jul 202413:10 uurOptocht OLS 2024
Optocht OLS 2024
vr 28 feb 202519:30 uurLichtjesstoet Doenrade
Verlichte optocht van Doenrade
za 1 mrt 202514:11 uurOptoch Doonder
Grote Optocht van Doenrade

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2024 - 15:39