Halfvastenoptocht Angerlo

Halfvasten Optocht Angerlo

De halfvastenoptocht van Angerlo vindt plaats op zondag 12 maart 2023. Deze halfvastenoptocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze halfvastenoptocht heet Halfvasten Optocht Angerlo.

Route/Omloop

Start Parralelweg, LA Margrietlaan, LA Walbekerveld, LA Tieckenstraat, RA Dorpsstraat, RA Akkerweg, LA Parralelweg.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze halfvastenoptocht.

Videos

Geef een video door van deze halfvastenoptocht.

Verslagen

Halfvasten Angerlo 22 en 23 maart 2014
Het halfvastenweekend in Angerlo is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere evenementen in de Regio. ‘’de Moeder aller Optochten’’. Insiders noemen haar niet voor niets het Nederlands Kampioenschap of te wel de Champions League onder de wagenbouwers.

De mooiste wagens en loopgroepen uit de weide omtrek zullen weer door het dorp trekken, onder begeleiding begeleiding... Lees verder.

Geef een verslag door van deze halfvastenoptocht.

Andere optochten

Een andere optocht in Angerlo is de optocht op carnavalszondag (19 februari 2023) om 13:30 uur.

Black Friday 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2022 - 10:06