Folkloristische optocht Doornenburg

Marsoptocht - schuttersconcours Rijk van Nijmegen - de Betuwe

De folkloristische optocht van Doornenburg vond plaats op zondag 9 juli 2023. Deze folkloristische optocht begon om 11:30 uur. Deze folkloristische optocht heette Marsoptocht - schuttersconcours Rijk van Nijmegen - de Betuwe en was éénmalig.

21 schutterijen en gilden uit het Rijk van Nijmegen - de Betuwe marcheren met vendels en muziek door de straten van Doornenburg. De marsoptocht is een wedstrijd die gehouden wordt als onderdeel van de Kringdag 2023. De start van de marsoptocht is bij Kasteel De Doornenburg, Kerkstraat 27.

Route/Omloop

Start is bij Kasteel De Doornenburg, Kerkstraat 27, daarna vervolgt de route zich via de Kerkstraat, rechtsaf Kasteelsepad, linksaf Van Heekstraat, rechtdoor Homoetstraat, rechtsaf Homoetstraat, rechtsaf St. Maartenstraat, linksaf Kerkstraat, rechtdoor Blauwe Hoek, linksaf Kapelaan Waltersplein, einde is Kerkstraat 3.

Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere optochten

In Doornenburg zijn nog 3 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 16 nov 202413:30 uurIntocht van Sinterklaas
Intocht van Doornenburg
vr 28 feb 202511:11 uurDe kinderoptocht van Doornenburg
Jeugdoptocht van Doornenburg
za 1 mrt 202515:00 uurCarnavalsoptocht Doornenburg
Optocht van Doornenburg

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2024 - 9:07