Folkloristische optocht Doornenburg

Marsoptocht - schuttersconcours Rijk van Nijmegen - de Betuwe

De folkloristische optocht van Doornenburg vindt plaats op zondag 9 juli 2023. Deze folkloristische optocht zal beginnen om 11:00 uur. Deze folkloristische optocht heet Marsoptocht - schuttersconcours Rijk van Nijmegen - de Betuwe.

14 schutterijen en gilden uit het Rijk van Nijmegen - de Betuwe marcheren met vendels en muziek door de straten van Doornenburg. De marsoptocht is een wedstrijd die gehouden wordt als onderdeel van de Kringdag 2023. De Kringdag is een schuttersconcours die onder auspicien van de Gelderse Federatie van Schuttersgilden St. Hubertus wordt georganiseerd. Locatie is het Schuttersgebouw, Kerkstraat 9 in Doornenburg. De toegang is gratis.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Doornenburg zijn nog 3 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 12 nov 202213:00 uurIntocht van Sinterklaas
Intocht van Doornenburg
vr 17 feb 202311:11 uurDe kinderoptocht van Doornenburg
Jeugdoptocht van Doornenburg
za 18 feb 202315:00 uurCarnavalsoptocht Doornenburg
Optocht van Doornenburg

 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 feb 2023 - 15:33