Intocht Doornenburg

Intocht van Sinterklaas

De intocht van Doornenburg vindt plaats op zaterdag 16 november 2024. Deze intocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze intocht heet Intocht van Sinterklaas.

Sinterklaas komt dit jaar ook in Doornenburg aan! Direct na de intocht op TV om 13.30 uur wordt de Sint al in Doornenburg verwacht. De aankomst van de Sint en de Pieten is op het binnenplein van kasteel De Doornenburg. Zij worden daar om 13.45 uur welkom geheten met een muzikale vendelhulde. Om 14.00 uur gaat men in optocht naar het Schuttersgebouw. Om 14.30 uur vindt er een groot Welkomstfeest plaats in het Schuttersgebouw.

Daar wil je ook bij zijn!

Kijk voor meer info op www.sintindoornenburg.nl

Route/Omloop

Startpunt is het binnenplein van kasteel De Doornenburg, Kerkstraat 27. De route is de Kerkstraat. Het eindpunt is het plein vóór het Schuttersgebouw, Kerkstraat 9.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze intocht.

Videos

Geef een video door van deze intocht.

Andere optochten

In Doornenburg zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
vr 28 feb 202511:11 uurDe kinderoptocht van Doornenburg
Jeugdoptocht van Doornenburg
za 1 mrt 202515:00 uurCarnavalsoptocht Doornenburg
Optocht van Doornenburg

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2024 - 9:08