Optocht Beltrum

Palmpasenoptocht Beltrum

De optocht van Beltrum vindt plaats op zondag 2 april 2023. Deze optocht zal beginnen om 10:30 uur. Deze optocht heet Palmpasenoptocht Beltrum.

Er is eerst een korte palmpasenviering in de Beltrumse kerk met medewerking van kinderen van basisschool 'de Sterrenboog'.

De kinderen van groep 1 tot en met 4 maken op school een palmpasenstok. Deze versierde stok nemen zij mee naar de kerk, zodat iedereen ze kan bewonderen.

Aansluitend is er een palmpasenoptocht door een aantal straten van Beltrum met Harmonie-orkest Concordia. Iedereen is welkom in deze viering. Belangstellenden zijn ook welkom om naar de optocht te komen kijken.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Beltrum is het bloemencorso op zondag 3 september 2023 om 14:00 uur.

Sale Solden 2023
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2022 - 16:57