Bloemencorso Beltrum

Festunique Bloemencorso

Het bloemencorso van Beltrum vindt plaats op zondag 3 september 2023. Dit bloemencorso zal beginnen om 14:00 uur. Dit bloemencorso heet Festunique Bloemencorso. Elke 1e zondag van september vindt deze bloemencorso plaats.

Vroeger had je bloemencorso’s. Met open mond aanschouwden we de dahliapracht. Voor fraaie composities en strak knipwerk gingen de handen op elkaar. Applaus voor de bouwers! Maar de wereld verandert. We willen vermaak en spanning. Dat biedt Festunique: creaties beplakt met dahlia’s die vergezeld gaan van een geweldige show.

Het Bloemencorso van Festunique wordt in defilévorm gepresenteerd. Om 14.00 en 15.30 uur trekken de creaties gecombineerd met theater en muziek aan u voorbij. Eén voor één, met voldoende tussenruimte. Zodat u ze goed kunt bewonderen en intensief kunt genieten.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Beltrum is de optocht op zondag 24 maart 2024 om 10:30 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2023 - 10:05