Verlichte Halfvastenoptocht Groesbeek

Verlichte Halfvasten Optocht Groesbeek

De verlichte halfvastenoptocht van Groesbeek vindt plaats op zaterdag 13 maart 2021. Deze verlichte halfvastenoptocht zal beginnen om 20:11 uur. Deze verlichte halfvastenoptocht heet Verlichte Halfvasten Optocht Groesbeek.

In een compleet verduisterd centrum van Groesbeek trekt als dè afsluiter van het Carnavalsseizoen een prachtig verlichte stoet Carnavalswagens, loopgroepen en dweilorkesten voorbij. De optocht wordt ontbonden bij De Linde waar aansluitend de prijsuitreiking is en in 10 zalen een Mega Halfvastenspektakel wordt gehouden!

Route/Omloop

De route van de optocht begint halverwege de Gooiseweg in Groesbeek en loopt via de Pannenstraat, Dorpsstraat, Molenweg door het centrum van Groesbeek en gaat vervolgens rechtsaf de Cranenburgsestraat op. Het eindpunt van de optocht is ter hoogte van de afslag Heikantweg aan de Cranenburgsestraat.

Verlichte Halfvastenoptocht Groesbeek

 

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte halfvastenoptocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte halfvastenoptocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Groesbeek is de grote optocht op carnavalszondag (14 februari 2021) om 13:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2020 - 15:18