Bloemencorso Frederiksoord

Corso Frederiksoord

Het bloemencorso van Frederiksoord vindt plaats op zaterdag 10 september 2022. Dit bloemencorso zal beginnen om 13:30 uur. Dit bloemencorso heet Corso Frederiksoord. Het thema was in 2020: Corso 60 jaar, vermaak oe.

Elk 2e weekend van september staat Frederiksoord in het teken van het jaarlijks terugkerende bloemencorso. Het corso is in 1960 begonnen vanuit de tuinbouwschool in Frederiksoord. In 2020 vieren wij ons 60 jarig jubileum. Het thema is daarom ook 'Corso 60 jaar, vermaak oe'.

Op zaterdagmiddag is de traditionele rondgang van de prachtig versierde wagens, voorafgegaan door het kindercorso. De corsowagens worden begeleid door verschillende muziekkorpsen en de figuranten van de wagens zorgen voor de nodige interactie met het publiek. Aanvang 13.30 uur.

Ook het verlicht (!) avondcorso is erg bijzonder. Ieder jaar wordt door de groepen veel aandacht besteed aan de verlichting van hun corsowagen. Aanvang 20.00 uur.

Op zondag staan de wagens in ‘De Tuinen’ te Frederiksoord opgesteld en zijn er verschillende activiteiten rondom het thema.

Daarnaast is er het hele weekend kermis en mag die feesttent niet ontbreken.

  • Thema 2020:
    • Corso 60 jaar, vermaak oe
  • Entree:
    • ja, Losse entree € 7,50 / weekendkaart € 12,50 / kinderen tm 12 jaar gratis!!
  • Optochtcommissie:

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Sale / Solden 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2022 - 20:33