Grote Optocht van Roden

Rodermarktparade Roden

De grote optocht van Roden vindt plaats op zaterdag 21 september 2019. Deze grote optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze grote optocht heet Rodermarktparade Roden.

De parade kent twee ronden. de eerste ronde start om 13:30 uur en de tweede ronde start om 19:00 uur.

De Rodermarkparade is een jaarlijks terugkerende parade dat onderdeel is van de Rodermarkt feestweek. Ieder jaar weet de parade, waar versierde wagens van basisscholen en een 6 tal muziekkorpsen aan meedoen, tienduizenden mensen naar Roden te trekken.

De optocht staat altijd in het teken van de Rodermarkt. Dit dorpsfeest wordt ieder jaar gevierd op de 4e dinsdag van september. De zaterdag voor deze dinsdag staat de optocht dan gepland.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:06