Verlichte optocht van Genk

Vurige Sint-Martinusstoet

De verlichte optocht van Genk vindt plaats op zaterdag 9 november 2019. Deze verlichte optocht zal beginnen om 18:00 uur. Deze verlichte optocht heet Vurige Sint-Martinusstoet.

De Sint-Martinusstoet start om 18u00 op het Stadsplein en eindigt in het Molenvijverpark met aansteken van een grootse brandstapel en vuurwerk.
Het park/event is gratis toegankelijk van 18u00 tot 22u00. Iedereen welkom.


*Op de Grote Markt staat de winterkermis klaar om voor of na de Sint-Martinusviering nog te genieten van een kleine attractie of een kermisfrietje.

Route/Omloop

Omloop: Stadsplein - Sint-Martinusplein - Grote Markt - Stationsstraat - Europalaan - Rootenstraat - Molenstraat - Molenvijverpark.

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Genk zijn de halfvastenoptocht op vrijdag 5 april 2019 om 13:30 uur, de grote optocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:11 uur en de optocht op vrijdag 1 mei 2020 om 16:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2019 - 16:05