Optocht Genk (BelgiŽ)

O-parade

De optocht van Genk (BelgiŽ) vindt plaats op maandag 1 mei 2023 (Dag van de arbeid). Deze optocht zal beginnen om 16:00 uur. Deze optocht heet O-parade.

De O-parade is een twee uur durend visueel spektakel dat ieder jaar duizenden bezoekers naar Genk lokt. Met meer dan 40 nationale en internationale groepen, geweldige straattheateracts en prachtige mobiele creaties is dit kleurrijk schouwspel hťt hoogtepunt van 1 mei. Ook dit jaar komen de groepen uit alle windhoeken. Velen van hen zijn voor het eerst te bewonderen in BelgiŽ of tonen met trots hun nieuwste creaties. De O-parade is een ontdekkingstocht met schitterende kostuums en verrassende acts voor jong en oud. Het is een belevenis voor het hele gezin.

Route/Omloop

Grotestraat - Winterslagstraat - Klokstraat - Molenstraat - Rootenstraat - Europalaan - Stationsstraat - Marktstraat - Grote Markt - Sint-Martinusplein - Stadsplein - route(ov)

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Genk (BelgiŽ) zijn nog 3 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
vr 5 apr 201913:30 uurCarnavalstoet Boxbergheide
Halfvastenoptocht van Genk (BelgiŽ)
za 5 nov 202218:00 uurVurige Sint-Martinusstoet
Verlichte optocht van Genk (BelgiŽ)
za 18 feb 202314:11 uurInternationale carnavalstoet Genk
Grote Optocht van Genk (BelgiŽ)

 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2022 - 14:39