Optocht Wateringen

Carnavalsoptocht De Jolige Druif - Wateringen

De optocht van Wateringen vindt plaats op carnavalszaterdag (1 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze optocht heet Carnavalsoptocht De Jolige Druif - Wateringen.

Carnavalsoptocht
Afgelopen jaar was weer één nog groter succes als het jaar ervoor, wederom veel nieuwe deelnemers (praalwagens en lopers groepen).

Een nog grotere carnavalsoptocht met heel veel praalwagens en lopers groepen zou natuurlijk nog fantastischer zijn. Maar daar hebben we natuurlijk wel jullie hulp bij nodig! Dus als je iets leuks weet te verzinnen als bedrijf, vereniging of groep, lopen of op een kar, en je hebt je nog niet aangemeld om mee te doen, aarzel dan niet langer en meld je via de e-mail aan bij het secretariaat (secretariaat@dejoligedruif.nl) van onze carnavalsvereniging. Het secretariaat zorgt dan dat de aanmelding bij de optochtcommissie terecht komt. De optocht staat open voor allerlei reclamedoeleinden, mits ze natuurlijk wel op een ludieke manier gebracht worden en er zijn geen kosten aan verbonden!

Wij de narren van de optocht-commissie, hopen dat het een grote gezellige en mooie optocht zal worden met heel veel deelnemers en natuurlijk heel mooi weer. Kom kijken en loop gezellig mee op zaterdag 10 februari a.s.! Wij wensen iedereen in ieder geval heel veel plezier.

Jurering Carnavalsoptocht
Afgelopen jaar hebben we de jurering van de praalwagens wat naar deze tijd gehaald. Dit jaar gaan we hiermee verder en willen wij u graag informeren over hoe het jureren in elkaar steekt! Naast de oud-prominenten kunt u als kijker van de optocht per briefje uw stem uitbrengen én uiteraard ook via de digitale weg kunt u door middel van ‘social media’ de praalwagens ‘liken’ via Facebook De Jolige Druif. Hieronder even de jurering op een rij.
1. De prominenten van onze vereniging zullen hun stemmen uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 1/3 mee.
2. Het publiek langs de route van de optocht zullen middels een briefje, welke uitgedeeld zal worden door leden van De Jolige Druif voorafgaand aan de optocht, hun stem kunnen uitbrengen. Dit briefje kan na de laatste praalwagen worden ingeleverd bij de ‘bezemwagen’. Deze stemmen zullen ook voor 1/3 meetellen.
3. Op zaterdag 10 februari a.s. zullen van alle wagens foto’s gemaakt worden welke op de facebook-pagina van De Jolige Druif geplaatst zullen worden. Iedereen kan dan op de praalwagens stemmen t/m dinsdagavond 13 februari a.s. 17:00 uur. En deze ‘likes’ op de praalwagens zullen dan ook meetellen voor 1/3.
Uiteindelijk zullen er een eerste, tweede en derde plaats bekend gemaakt worden aan de hand van het totaal van deze 3 stemmanieren.
Via Facebook zullen de plaatsen 4 en verder bekend gemaakt worden, als ook de genomineerden voor de plekken 1, 2 en 3. Hierna worden tijdens de sluitingsavond de prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Route/Omloop

Start 13.00 uur bij Velo, Noordweg, Kerklaan, Willem III straat, harry Hoekstraat, Dr. Schaepmanstraat, Hofzicht, Ten Hove, Plein, Heulweg, Dorpskade, Het Tolland, Herenstraat, Plein (Sleuteloverdracht), Kerklaan, Noordweg en dan weer terug naar Velo.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Wateringen is het bloemencorso op zondag 23 juni 2024 om 17:15 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2024 - 11:39