Lampionnenoptocht van Warmond

Fakkel- en Lampionnenoptocht Warmond

De lampionnenoptocht van Warmond vond plaats op zaterdag 26 januari 2019. Deze lampionnenoptocht begon om 18:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Fakkel- en Lampionnenoptocht Warmond.

Jaarlijkse Fakkel en Lampionnenoptocht

De Fakkel- en Lampionnenoptocht start om 18.00 uur bij sporthal de Geest. Kinderen vanaf 8 jaar oud mogen met een fakkel lopen die uitgedeeld worden door de VWF. Kinderen onder de 8 jaar kunnen zelf een lampion meenemen. De optocht gaat door het dorp en zal eindigen bij het pleintje bij de Pomp aan de Dorpsstraat. Daar wordt warme chocolademelk aangeboden, snert en gluhwein. Aangeboden door Grand Cafe de Oude School en de VWF.

  • Optochtcommissie:
    • Vereniging tot viering van Warmonds feesten VWF

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos

Geef een video door van deze lampionnenoptocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Warmond is de optocht op maandag 27 april 2020 om 10:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2019 - 13:37