Optocht Voorhout

Carnavals Optocht CV de Bokken

De optocht van Voorhout vindt plaats op carnavalszaterdag (1 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Carnavals Optocht CV de Bokken.

Zaterdag 22 februari trekt de grootste carnavals optocht van Teylingen weer door de straten van Bokkendorp.
De optocht vertrekt om 14:00uur. Het vertrekpunt is in de altijd gezellig versierde Prins Bernhardstraat en zal daar ook weer worden ontbonden. De optocht word uiteraard weer ondersteund met heel veel muziek. In de optocht horen we Mavileo uit Leimuiden en natuurlijk onze eigen St. Cecilia.

Ook na afloop van de optocht zullen in de verschillende horecagelegenheden de muzikale noten nog klinken ter opluistering van het altijd gezellige optochtfeest!

Route/Omloop

Start van de optocht is in de Prins Bernardstraat en gaat via de Herenstraat, Prof. Nolenslaan, Dr. Schaepmanlaan, Ter Haar Romenystraat, Boerhaavestraat, Herenstraat, Beatrixstraat, Julianalaan, Emmastraat, Oranje Nassaulaan terug naar de Prins Bernardstraat.

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Voorhout is het bloemencorso op zaterdag 20 april 2024 om 11:00 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2024 - 11:58