Optocht Noordwijkerhout

De optocht van Noordwijkerhout vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur.

De mooiste carnavalsoptocht boven de grote rivieren

Route/Omloop

Start om 13.11 uur op de Brink via de Herenweg langs het gemeentehuis de Victoriberg op vervolgens het Kerkeland op aan het einde de Dorpstraat in. Rechtsaf de Havenstraat in. Voor het viaduct rechtsaf de Koninginneweg in . Aan het eind linksaf de Viaductweg in onder het Viaduct door de Wildlaan op en rechtsaf de Fazantlaan in. Aan het eind linksaf de Meeuwenlaan in. Aan het eind van de Meeuwenlaan wordt de optocht ontbonden en kunnen de wagens naar links of rechts de Maandagsewetering op.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Noordwijkerhout is het bloemencorso op vrijdag 21 april 2023 om 16:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2023 - 10:46