Verlichte optocht Noordwijk-Binnen

Verlichte carnavalsoptocht van de Duin en Bollenstreek

De verlichte optocht van Noordwijk-Binnen vindt plaats op carnavalsvrijdag (28 februari 2025). Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet Verlichte carnavalsoptocht van de Duin en Bollenstreek.

Verlichte Carnavalsoptocht uniek in de Bollenstreek!

De jaarlijkse carnavalsoptocht, die het startsein is voor vier dagen feestvieren, slingert zich vrijdagavond door de straten van Noordwijk-Binnen.

We starten om 19:00 uur vanaf het de Schiestraat en eindigen om ca 20:30 uur op het parkeerterrein aan de Suzanna van Ettenstraat. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in onze feestzaal in het Northgo-college. Waar aansluitend een gezellige feestavond is.

Loopgroepen en karren zijn van harte welkom om met ons mee te doen. En we nodigen heel Noordwijk uit om onze bonte stoet langs de route te komen bekijken. Voor meer informatie nodigen we je van harte uit om onze site te bezoeken: www.denoortukkers.nl

Route/Omloop

Schiestraat
Heiligegeestweg
Van Limburg Stirumstraat
Lindenhofstraat
Boekerslootlaan
Losplaatsweg
Achterzeeweg
Lijnbaanweg
Zeestraat
Molenstraat
Boerenburgerweg
Van de Mortelstraat
Nortghodreef

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2024 - 22:29