[ Advertentie ]

Verlichte optocht van Noordwijk-Binnen

De verlichte optocht van Noordwijk-Binnen vindt plaats op carnavalsvrijdag (9 februari 2018). Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur.

Verlichte Carnavalsoptocht primeur in de Bollenstreek!

Carnavalsvereniging De Noortukkers heeft in het nieuwe carnavalsseizoen een primeur in petto. De jaarlijkse carnavalsoptocht, die het startsein is voor vier dagen feestvieren, slingert zich vrijdagavond door de straten van Noordwijk-Binnen.

We starten om 19:00 uur vanaf het parkeerterrein bij de Northgohal. Hier is om 20:30 uur ook het eindpunt. Na afloop vindt de prijsuitreiking en ons jaarlijkse blaaskapellenfestival plaats in onze feestzaal in het Northgo-college.

Loopgroepen en karren zijn van harte welkom om met ons mee te doen. En we nodigen heel Noordwijk uit om onze bonte stoet langs de route te komen bekijken. Voor meer informatie nodigen we je van harte uit om onze geheel vernieuwde site te bezoeken: www.denoortukkers.nl

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2018 - 10:59