Optocht Stompwijk

De optocht van Stompwijk vindt plaats op carnavalszaterdag (1 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 13:00 uur. Het motto was in 2023: Stripverhalen uit GaandriŽ.

De Stompwijkse Gaanders vertrekken samen met de Leidschendamse Damzwabbers om 11.00 uur bij het Gemeentehuis in Leidschendam. De Gaanders gaan door naar Stompwijk en vertrekken daar om 13.00 uur om rond 14.00 op het kruispunt Dr. van Noortstraat/Meerlaan aan te komen en dan door de wijk te rijden.

Route/Omloop

Dr. van Noortstraat, Meerlaan, Klaverblad, Waterviolier, Zwanebloem. Met aansluitend groot straatcarnaval op het kruispunt Dr. van Noortstraat en Meerlaan.

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 13:03