Flowerparade Rijnsburg

Het bloemencorso van Rijnsburg vindt plaats op zaterdag 11 augustus 2018. Deze bloemencorso zal beginnen om 13:00 uur. Deze bloemencorso heet Flowerparade Rijnsburg. Het thema is deze keer: ´Around the world´.

Flowerparade Rijnsburg rijdt op de 2e zaterdag in augustus door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.

Voorafgaande hieraan is op vrijdagavond vanaf 19.00 uur de Flower Parade Show. Deze wordt gehouden in bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Een geweldige avond met muziek en bloemen. Toegang gratis.

Route/Omloop

RIJNSBURG start 13.00 uur
Start bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg, Laan van Verhof, Rijnsburgerweg, Oegstgeesterweg, Graaf Florislaan, Oude Vlietweg, Burgemeester Koomansplein, Kerkstraat, Vliet Noordzijde, Koestraat, Noordeinde, Noordwijkerweg, Burgemeester Meyboomstraat, Kanaalstraat, Evertsenstraat, Witte de Withstraat, Akkerwinde, Aronskelk, Boslaan, Sandtlaan

KATWIJK AAN DEN RIJN start 14.00 uur
Sandtlaan, Rijnstraat, Zeeweg, Kon. Julianalaan, Boslaan, Meeuwenlaan, Secretaris Varkevisserstraat

KATWIJK AAN ZEE start 15.00 uur
Vuurbaakplein, Boulevard, Wilhelminastraat, Tramstraat, Zeeweg, Karel Doormanlaan, Industrieweg, Biltlaan (hier gaan de lopende muziekkorpsen uit de stoet)

NOORDWIJK start 18.30 uur
Invoegen muzikanten bij hoek Beeklaan / Boekerslootlaan, Van Limburg Stirumstraat, Raadhuisstraat, Nieuwe Zeeweg, Huis Ter Duinstraat, (19.00 uur) De Grent, Koningin Wilhelmina Boulevard, Vuurtorenplein.

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Flowerparade Rijnsburg
Het corso Rijnsburg bestaat uit praalwagens en figuranten en muziek korpsen het thema is dan sound of flauwers heb alzoveel keer mee gedaan het blijft een leuk idee bijna iederjaar zit ik weer op een praalwagen wat begint in Rijnsburg en eindigd op de boulevard van Noordwijk waar de praalwagens te bewonderen zijn en met de flowerparade bijna iedereen langs de de... Lees verder.

Geef een verslag door van deze bloemencorso.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2018 - 14:25