Grote Optocht Bodegraven

Kaascorso Najaarsmarkt Bodegraven

De grote optocht van Bodegraven vond plaats op donderdag 15 september 2022. Deze grote optocht begon om 19:00 uur. Deze grote optocht heet Kaascorso Najaarsmarkt Bodegraven. Het thema is deze editie (2022) : Boerenkaas 🧀 uit Cheese Valley de wereld over.

Grote optocht in het teken van kaas en start van de Najaarsmarkt met bekendmaken van de Kaaskoningin

Route/Omloop

Terrassonsingel - dan rechtsaf Beneluxweg op - Broekveldselaan - Grutto Cortenhoeve - Vrije Nesse - Kaaskoningin stapt in bij Willibrord-Milandschool - Rechtsaf richting spoorwegovergang - Over spoor rechtsaf naar Stationsweg - Spoorlaan - Burg le Coultrestraat - Wilhelminastraat - Brugstraat - Marktstraat - De Ruyterlaan ,Eendrachtsweg richting Willem de Zwijgerstraat.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2022 - 0:05