Lampionnenoptocht van Harmelen

Lichtjestocht Sinterklaas Harmelen

De lampionnenoptocht van Harmelen vindt plaats op zaterdag 30 november 2019. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 17:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lichtjestocht Sinterklaas Harmelen. Het thema is deze keer: Sinterklaas.

Help jij mee om Sinterklaas naar bed te brengen?

Sinterklaas gaat logeren in Het Wapen van Harmelen op zaterdagavond 30 november. Onder begeleiding van mooie lampjes en liedjes brengen we Sinterklaas naar bed. Versier jij je eigen lampje en loop je ook mee?
De 5 kinderen met het mooist versierde lampje mogen Sinterklaas naar zijn slaapkamer brengen. We verzamelen om 16:30 uur bij het Dorpshuis Harmelen (Schoollaan 8).

Deze activiteit is georganiseerd in samenwerking met Harto en de Winkeliersvereniging
Harmelen en wordt mede mogelijk gemaakt door Oranjevereniging Harmelen.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Harmelen zijn de gondelvaart op zaterdag 21 september 2019 om 21:00 uur en de optocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:07